Privacy Statement

Privacy statement
Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. We hebben ons privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Van Assema Grafimedia bv je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen. Klik hier om het bijgewerkte privacybeleid te lezen.

 

PDF: Van Assema Grafimedia AVG

 

PDF: Van Lierop Grafimedia AVG

Interview Mutoh België over de bijzondere producties die wij maken

Zoals u bekend maakt Van Assema Grafimedia al geruime tijd groot formaat producties zoals bijvoorbeeld rollup banners, beachvlaggen, stickers en posters. Sinds 2 jaar kunnen wij ook direct op plaatmateriaal printen. Dat kan van alles zijn bijvoorbeeld: karton, foambord, hout, glas en schuimplaat. Dat alles met een maximale dikte van 15 mm. Hieronder treft u het interview aan wat Mutoh België heeft geschreven over de bijzondere producties die wij maken.

Download hier de PDF van het gehele interview. (NL-versie / EN-version)

 

Nieuwsflits! Kerstkaarten?

 Assema-Grafimedia-facebook-815x315pix

Tijd voor kerstkaarten, kalenders en relatiegeschenken

Met Halloween net achter de rug en de aankomst van Sinterklaas in het vooruitzicht wordt het tijd om ook na te gaan denken over uw kerstkaarten, kalenders, bureauleggers en relatiegeschenken.

familycards-belarto-kerstDe nieuwe kerst- en nieuwjaarskaarten zijn weer binnen en u kunt ervoor kiezen deze via één van de onderstaande links te bekijken en te bestellen. Komt u liever bij ons langs om uw keuze te maken of wilt u een kaart naar eigen ontwerp? Maak dan even een afspraak en de koffie staat klaar! Wij maken graag een kerstkaart voor uw bedrijf die niet snel wordt vergeten.

 

kalender-en-bureauleggerGeen kerst- of nieuwjaarskaarten versturen? Wellicht kiest u er dan voor om uw relaties een kalender of bureaulegger aan te bieden. DE manier om uw naam bij uw relaties het hele jaar onder de aandacht te brengen.

 

wijnkist3Tot slot laten wij u met plezier weten dat wij ook o.a. hout, karton en pvc kunnen bedrukken waarin u uw relatiegeschenk kunt aanbieden. Bijvoorbeeld: Een wijnkistje, uiteraard voorzien van uw logo, met een mooie wijn wordt immers altijd gewaardeerd!

 

U ziet wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn. Dat is ook wat wij graag doen en waar we goed in zijn: totale ontzorging!

 

Klik hier voor onze kerstkaarten

Bijna op vakantie?

 
‘De vakantietijd staat voor de deur!’

Een goede voorbereiding is de key voor een ontspannen vakantie. Dat geldt voor het inpakken van de koffer, maar ook voor het bijhouden van de voorraden.
En daar kunnen wij je nou net mee helpen. Als je weet dat alles geregeld is op het werk, kun je ontspannen op het strand liggen.

Van Assema Grafimedia en Van Lierop Grafimedia zorgen ervoor dat de bestelling vervaardigd en geleverd wordt op het gewenste moment!

Wij wensen je alvast een ontspannen en fijne vakantie toe!

 
 
 

Nieuwsbrief Augustus 2016

Metamorfose voor vernieuwde
Van Assema Grafimedia

Na overname en groei naar extra meters in nieuw pand binnenstad Heemstede

Heemstede – 22 augustus 2016. Van Assema Grafimedia – voorheen de Heemsteedsche drukkerij H. van Assema – is uit haar jasje gegroeid in de binnenstad van Heemstede en bereidt zich voor op een nieuwe toekomst. De 104-jarige drukkerij neemt op 1 oktober de activiteiten van drukkerij Van Lierop uit Hillegom over. Met deze overname en de inmiddels te kleine huidige locatie is een verhuizing naar een grotere locatie onafwendbaar. Het vernieuwde grafimediabedrijf ligt hemelsbreed 300 meter verderop aan de Kerklaan 29 en wordt op 1 september in gebruik genomen en later in het jaar feestelijk geopend.

voorzijde-stoomdrukkerij

“Het groeiende aanbod van producten vergt een efficiënte indeling. De nieuwe locatie voldoet aan onze wensen” vertelt directeur Rob Gulinck. “De -voorheen- Heemsteedsche drukkerij H. van Assema zit sinds 1912 aan de Raadhuisstraat 87 in Heemstede. Hier hebben we ons met de jaren, met nieuwe machines voor digitaal drukwerk en signing, aangepast aan het pand. Dat werkte prima, maar met de uitbreiding van machines en verhoogde productie lukt dat eenvoudigweg niet meer. Het nieuwe pand voldoet aan onze wensen en nu zijn we nog beter in staat om onze relaties datgene te leveren wat zij nodig hebben.”

 

foto-pand-kerklaan-kleinDe grotere locatie aan de Kerklaan 29 in Heemstede.

Eeuwenoud
De ontwikkeling van de boekdrukkunst sinds de 15e eeuw bestond voornamelijk uit het bouwen van grotere drukpersen met meerdere ‘stations’ met specialisaties op het gebied van hoogdruk, offset, diepdruk en doordruk. In het laatste kwart van de 20e eeuw is het digitale drukken of printen ontstaan. Hoogdruk (zoals hout- en linosnedes en houtgravure) is alleen nog maar te vinden in zeer specialistische en ambachtelijke drukkerijen. Met de toename van het aantal mensen die konden lezen groeide het aantal drukkerijen rond 1900 fenomenaal om in de laatste kwart van de vorige week dramatisch af te nemen doordat lezers hun nieuws en boeken tegenwoordig online lezen en er gedrukt wordt met digitale printers.

Mini jubileum
Vijf jaar geleden hebben Rob Gulinck en zijn vrouw Antoinette de Heemsteedsche drukkerij H. van Assema overgenomen en uitgebouwd tot een fullservice grafimediabedrijf. Gulinck: “Bij het 99-jarig bestaan hebben mijn vrouw en ik dit familiebedrijf overgenomen. Dat was best spannend, want de wereld verandert heel snel in deze branche. De digitalisering heeft hier echt huisgehouden en daar moet je flexibel op kunnen inspelen, wil je overleven. Ik ben er dan ook supertrots op dat we groeien en dat is – naast de verhuizing en de overname – echt een feestje waard! Nu eerst de verhuizing en in het najaar een feestelijke opening tijdens onze klantendag.”

In onze volgende nieuwsbrief en op onze Facebook pagina informeren wij u graag verder over ons prachtige bedrijf.

Graag tot ziens in Heemstede. U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw onderneming met ons te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Rob Gulinck
Directeur/eigenaar

facebook twitter linkedin googleplus
Van Assema Grafimedia B.V. is dé grafimedia-expert voor de ZZP’er, de kleine en grotere ondernemingen. Wij verzorgen en leveren alles op het gebied van drukwerk, printwerk en reclame. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Wij doen graag een stapje extra voor u zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en precies dat leveren wat u nodig heeft.
Kent u ondernemers voor wie deze nieuwsbrief interessant zou kunnen zijn? Stuur hem dan vooral door.
Copyright © 2016, Alle rechten voorbehouden.
Ons adres is:
van Assema Grafimedia
Kerklaan 29
2101 HK Heemstede

Nieuwsbrief Juli 2016

Wij houden van een uitdaging en we krijgen energie van tevreden klanten. Dit maakt dat we graag met u meedenken om ervoor te zorgen dat uw wensen zo goed mogelijk worden vertaald in onze producten. U heeft ons wellicht wel eens horen zeggen ‘kan niet, bestaat niet’ en dat is ook zo. Met ons ervaren team en onze moderne machines kunnen wij alles voor u maken om ervoor te zorgen dat u opvalt bij uw klanten. Of dat groot en opvallend is of klein en subtiel: wij maken het met veel plezier voor u.

Volg ontwikkelingen op de voet
Omdat we altijd de ontwikkelingen in de markt volgen en ons bedrijf geregeld uitbreiden met nieuwe producten, willen wij u graag informeren over wat we allemaal doen. Het is echter veel te veel om in één nieuwsbrief op te noemen. Daarbij willen wij u niet dagelijks een nieuwsbrief sturen, vandaar dat we hebben besloten u vooral via onze Facebook pagina op de hoogte te houden. Like daarom onze Facebookpagina om niets te missen.

Over Van Assema Grafimedia
Wij hebben al meer dan honderd jaar ervaring met het verzorgen van drukwerk voor zowel ondernemers als voor particuliere klanten.

Drukwerk
Het ‘gewone’ drukwerk is voor ons nog steeds één van de belangrijkste vormen van drukwerk, met name bij grote(re) volumes of bij gebruik van pms-kleuren kiezen we hiervoor. Denk hierbij vooral aan huisstijl drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes, maar ook promotiedrukwerk maken wij op onze drukpersen.

Printwerk
Voor kleinere oplages of voor het personaliseren van drukwerk maken wij gebruik van onze geavanceerde printers. Hierdoor kunnen we snel en flexibel werken en daarbij leveren we tevens een uitstekende kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn programmaboekjes, catalogi, verenigingsdrukwerk, (particulier) gelegenheidsdrukwerk en diverse vormen van promotiedrukwerk.

Reclame
Wist u trouwens dat wij ook groot formaat printers hebben waarop wij elk gewenst formaat kunnen printen? Op deze printers kunnen wij vele soorten materialen bedrukken, zoals textiel/papier/sticker- en bannermateriaal. Ideaal voor promotie op beurzen, posters, spandoeken of roll-up banners (zie onze onderstaande aanbieding). Ook gebruiken we deze printers voor het maken van autobelettering en gevelreclame.

aanbieding-juli-rollupbanners4

In onze volgende nieuwsbrief en op onze Facebook pagina informeren wij u graag verder over ons prachtige bedrijf.

Graag tot ziens in Heemstede. U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw onderneming met ons te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Rob Gulinck
Directeur/eigenaar

facebook twitter linkedin googleplus
Van Assema Grafimedia B.V. is dé grafimedia-expert voor de ZZP’er, de kleine en grotere ondernemingen. Wij verzorgen en leveren alles op het gebied van drukwerk, printwerk en reclame. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Wij doen graag een stapje extra voor u zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en precies dat leveren wat u nodig heeft.
Kent u ondernemers voor wie deze nieuwsbrief interessant zou kunnen zijn? Stuur hem dan vooral door.
Copyright Alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief April 2016

foto-erik-nieuwsbrief-tekst

In het voorjaar van 2015 opende Erik Kuiper-van den Berg de deuren van zijn bedrijf Relaxed Slapen & Vergaderen in Haarlem. Je kunt wel zeggen dat zijn bedrijf sindsdien in een stroomversnelling is geraakt.
“Er was meteen sprake van een vliegende start en dat blijft maar doorgaan. Mijn bedrijf bestaat uit een Bed & Breakfast en een vergaderruimte. Al voordat de kamers en vergaderruimte klaar waren, stonden er reserveringen geboekt. Fantastisch natuurlijk.”

Ieder bedrijf heeft sign & display en drukwerk nodig en voor Erik was de keus voor een grafimediabedrijf niet moeilijk.
“Ik ken Rob Gulinck van de Club van 25 Haarlem, een ondernemersnetwerk dat iedere twee weken bijeenkomt. Het is dan logisch om daar aan te kloppen en dat is mij goed bevallen. Ik vind het prettig dat je met Rob snel kunt schakelen; hij is snel met de offerte, het contact is goed en adequaat en het resultaat mag er zijn.”

Trots laat Erik zijn naamborden, visitekaartjes en banners zien.
“En de mooie vlag die bij de voordeur wappert, komt ook bij Van Assema Grafimedia vandaan. Wat ik fijn vind, is dat Rob checkt of je alles goed aanlevert. Hij denkt mee in de uitvoering, heeft veel verstand van kleuren en zorgt ervoor dat alles in de juiste huisstijl wordt uitgevoerd. Zijn producten stralen de kwaliteit uit die ik ook met mijn bedrijf wil uitstralen. Als ondernemer streef je naar het hoogst haalbare.”

Vergaderen bij Relaxed Vergaderen is een beleving.
“Ik ben zeer betrokken bij mijn gasten en wil ze een andere beleving bieden. Onze huiselijke sfeer is onze grote kracht; Relaxed Vergaderen alsof je in de eetkamer thuis bent, maar dan volledig verzorgd. Deze vergaderruimte is geschikt voor kleine groepen, maar ik haal rustig alle tafels en stoelen eruit. In theateropstelling is er plaats voor vijfendertig personen. Ook kunnen er zes mensen tegelijk blijven slapen in de B&B, verzorg ik een ontbijt en kun je kiezen uit diverse lunches. Het is maar net wat de klant wenst, alles is mogelijk.”

Hierin zien we nog een overeenkomst met de visie van Van Assema Grafimedia.
“Ja, dat klopt. Rob zegt altijd: ‘Kan niet, bestaat niet’. En zo is dat in mijn bedrijf ook. Als een klant iets wil en het kan, dan doen we het. ”

In de tussentijd groeit Relaxed Vergaderen gestaag.
“Ik ben al uitgebreid naar de Waarderpolder, waar ik grotere groepen tot negentig personen kan ontvangen. De sfeer is daar iets zakelijker, maar nog steeds heel persoonlijk. Je gasten worden vriendelijk ontvangen door een gastvrouw/gastheer die er alles aan doet om je bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Je krijgt veel service tegen een concurrerende prijs. En dat werkt, want er volgen veel nieuwe boekingen.”

Als het zakelijk goed gaat, is het mooi om dat te kunnen delen. Daarom wil Erik ook maatschappelijk gezien een statement maken. Je kunt hem met recht een sociaal betrokken ondernemer noemen.
“De liefde heeft mij naar Haarlem gebracht en ik vind het een fantastische stad. Ik voel me maatschappelijk betrokken bij alles wat er in Haarlem gebeurt en ik wil graag iets terug doen voor de stad en haar inwoners. Geregeld mogen non-profitorganisaties gratis gebruik maken van de vergaderruimte, zoals Creatieve Muggen, steekhoudend advies voor jeukende ideeën.”

Daarnaast heeft Erik een medewerker huishoudelijke dienst die via Roads bij hem is komen werken.
“Roads is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om weer aan het werk te komen. Mijn medewerker is autistisch en heeft veel begeleiding nodig, maar ik wil hem die kans graag geven. Hij heeft een boek met foto’s waarin stap voor stap wordt aangegeven welke handelingen hij moet verrichten. Dat geeft hem overzicht en houvast. Voor iedereen geldt: werk geeft zingeving en een doel in het leven.”

Van Assema Grafimedia steunt hem daarin en organiseerde vorig jaar een bedrijfsbezoek voor vijf medewerkers en een begeleider van Roads. Dit was onder andere ter kennismaking met een commercieel bedrijf. De reacties waren allemaal positief; van ‘O, dus zo kan het ook’ en ‘Wauw, dat gaat snel’ totJeetje, wat een grote machine’.

Binnenkort een vergadering of workshop? Denk eens aan Relaxed Vergaderen.

 

Nieuwsbulletin Januari 2016

papierprijzen-2016-web

Nieuwsbrief Van Assema Grafimedia

website-nieuwsbrief-01-01-16

Ook in 2016 steken wij weer onze nek voor u uit!

kerstkaart-assema-2015