Nieuwsflits! Kerstkaarten?

 Assema-Grafimedia-facebook-815x315pix

Tijd voor kerstkaarten, kalenders en relatiegeschenken

Met Halloween net achter de rug en de aankomst van Sinterklaas in het vooruitzicht wordt het tijd om ook na te gaan denken over uw kerstkaarten, kalenders, bureauleggers en relatiegeschenken.

familycards-belarto-kerstDe nieuwe kerst- en nieuwjaarskaarten zijn weer binnen en u kunt ervoor kiezen deze via één van de onderstaande links te bekijken en te bestellen. Komt u liever bij ons langs om uw keuze te maken of wilt u een kaart naar eigen ontwerp? Maak dan even een afspraak en de koffie staat klaar! Wij maken graag een kerstkaart voor uw bedrijf die niet snel wordt vergeten.

 

kalender-en-bureauleggerGeen kerst- of nieuwjaarskaarten versturen? Wellicht kiest u er dan voor om uw relaties een kalender of bureaulegger aan te bieden. DE manier om uw naam bij uw relaties het hele jaar onder de aandacht te brengen.

 

wijnkist3Tot slot laten wij u met plezier weten dat wij ook o.a. hout, karton en pvc kunnen bedrukken waarin u uw relatiegeschenk kunt aanbieden. Bijvoorbeeld: Een wijnkistje, uiteraard voorzien van uw logo, met een mooie wijn wordt immers altijd gewaardeerd!

 

U ziet wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn. Dat is ook wat wij graag doen en waar we goed in zijn: totale ontzorging!

 

Klik hier voor onze kerstkaarten