Nieuwsbrief Juli 2016

Wij houden van een uitdaging en we krijgen energie van tevreden klanten. Dit maakt dat we graag met u meedenken om ervoor te zorgen dat uw wensen zo goed mogelijk worden vertaald in onze producten. U heeft ons wellicht wel eens horen zeggen ‘kan niet, bestaat niet’ en dat is ook zo. Met ons ervaren team en onze moderne machines kunnen wij alles voor u maken om ervoor te zorgen dat u opvalt bij uw klanten. Of dat groot en opvallend is of klein en subtiel: wij maken het met veel plezier voor u.

Volg ontwikkelingen op de voet
Omdat we altijd de ontwikkelingen in de markt volgen en ons bedrijf geregeld uitbreiden met nieuwe producten, willen wij u graag informeren over wat we allemaal doen. Het is echter veel te veel om in één nieuwsbrief op te noemen. Daarbij willen wij u niet dagelijks een nieuwsbrief sturen, vandaar dat we hebben besloten u vooral via onze Facebook pagina op de hoogte te houden. Like daarom onze Facebookpagina om niets te missen.

Over Van Assema Grafimedia
Wij hebben al meer dan honderd jaar ervaring met het verzorgen van drukwerk voor zowel ondernemers als voor particuliere klanten.

Drukwerk
Het ‘gewone’ drukwerk is voor ons nog steeds één van de belangrijkste vormen van drukwerk, met name bij grote(re) volumes of bij gebruik van pms-kleuren kiezen we hiervoor. Denk hierbij vooral aan huisstijl drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes, maar ook promotiedrukwerk maken wij op onze drukpersen.

Printwerk
Voor kleinere oplages of voor het personaliseren van drukwerk maken wij gebruik van onze geavanceerde printers. Hierdoor kunnen we snel en flexibel werken en daarbij leveren we tevens een uitstekende kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn programmaboekjes, catalogi, verenigingsdrukwerk, (particulier) gelegenheidsdrukwerk en diverse vormen van promotiedrukwerk.

Reclame
Wist u trouwens dat wij ook groot formaat printers hebben waarop wij elk gewenst formaat kunnen printen? Op deze printers kunnen wij vele soorten materialen bedrukken, zoals textiel/papier/sticker- en bannermateriaal. Ideaal voor promotie op beurzen, posters, spandoeken of roll-up banners (zie onze onderstaande aanbieding). Ook gebruiken we deze printers voor het maken van autobelettering en gevelreclame.

aanbieding-juli-rollupbanners4

In onze volgende nieuwsbrief en op onze Facebook pagina informeren wij u graag verder over ons prachtige bedrijf.

Graag tot ziens in Heemstede. U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw onderneming met ons te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Rob Gulinck
Directeur/eigenaar

facebook twitter linkedin googleplus
Van Assema Grafimedia B.V. is dé grafimedia-expert voor de ZZP’er, de kleine en grotere ondernemingen. Wij verzorgen en leveren alles op het gebied van drukwerk, printwerk en reclame. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een verrassend lage prijs. Wij doen graag een stapje extra voor u zodat we u helemaal kunnen ontzorgen en precies dat leveren wat u nodig heeft.
Kent u ondernemers voor wie deze nieuwsbrief interessant zou kunnen zijn? Stuur hem dan vooral door.
Copyright Alle rechten voorbehouden.