Interview Ton van Assema

ton-interview-website Ton van Assema

“Mijn werk zit aan het eind van het proces. Ik doe de afwerking, ben chauffeur en controleur. En voor een klant als Van Ede & Partners, outplacementbureau, regel ik het voorraadbeheer. Als ze iets nodig hebben, komen ze bij mij. Van Assema is opgericht door mijn opa en bestaat al meer dan 100 jaar.”

2014
“Cementbouw, met vestigingen door het hele land en het hoofdkantoor in Cruquius, is al heel lang een goede relatie van ons. Verder hebben we veel administratiekantoren, makelaars en notarissen als klant, waaronder WEA Accountants. Voor o.a. Thoolen International, bloembollengeschenken, verzorgen we de huisstijl. Dat gaat van visitekaartjes en briefpapier tot ‘with compliments’ kaartjes.”

2015
“Ik hoop dat onze winkelstraat volgend jaar opnieuw wordt uitgeroepen tot de beste winkelstraat van Nederland. Dan willen wij uiteraard weer al het promotiemateriaal voor de winkeliersvereniging WCH maken. Ik verwacht dat Sign & Display zal groeien, dus nog meer productie van posters, (roll-up)banners en spandoeken. Dat is een mooie ontwikkeling.”

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.