Interview Rob Gulinck

rob-interview-websiteRob Gulinck
“Ik ben er trots op dat we dagelijks aan alle vragen en opdrachten van onze relaties hebben kunnen voldoen. Wij zijn, al sinds 1912, nog steeds ‘alive en kicking’ en dat is in deze tijd best bijzonder te noemen.”

2014
“We zijn een groeiend bedrijf met een sterke focus op innovatie. In november is de nieuwste printer van Canon geïnstalleerd om klanten nog sneller en beter te bedienen. Een mooie uitdaging waren onze Sign & Display producties voor XPO Unlimited: het aankleden van 3 beursstands voor de IBC beurs in Amsterdam.”

2015
“Ons bedrijf bestaat uit drie poten: Drukken, Printen en Sign & Display. Daarmee zijn we regionaal onderscheidend. We bieden onze klanten one-stop-shopping aan. Ook in 2015 blijven we investeren en innoveren. Hopelijk blijven onze relaties ook goed draaien en trekt de markt aan. Daar heeft iedereen profijt van.”

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.