2014

December

Een uitnodigingskaart nodig in een opvallende kleur? Met dit oranje papier valt dat zeker op! Layout en productie door Van Assema Grafimedia verzorgd.

De periodiek van de Antonius School uit Aerdenhout had deze keer als thema ‘Nacht’. Van Assema Grafimedia heeft de ‘schoolkrant’ geproduceerd.

De periode van het afsteken van vuurwerk is weer aangebroken. De Gemeente Heemstede wil dat kenbaarbaar maken met stoepbordposters. Deze heeft Van Assema ontworpen en geproduceerd.

Voor Dream Hobbymaterialen heeft Van Assema Grafimedia speciale stempelkaarten ontworpen en geproduceerd.

Voor Garage Ooms heeft Van Assema Grafimedia nummerbord stickers geproduceerd, die men onder de nummerplaat plakt.

In het kader van de 3fm Serious Request actie midden december in Haarlem, heeft iProfs Recruitment & Marketing bij Van Assema Grafimedia een cheque laten vervaardigen.

Het produceren van posters in verschillende afmetingen kunt u bij Van Assema Grafimedia gerust onderbrengen. Hier treft u een selectie aan.

Zoekt u een speciale uitnodigingskaart en/of geboortekaartjes, met eigen opmaak, dan bent u bij Van Assema Grafimedia aan het goede adres.

Ook in december is uitgave 101 van de periodieke nieuwsbrief voor de leden van de BOIW weer opgemaakt en geproduceerd door Van Assema Grafimedia

In opdracht van Lopers Company heeft Van Assema Grafimedia diverse A0-posters, B1-posters op papier en binnenbanieren op textiel geproduceerd.

Ook dit jaar is er weer een Kerst event in Heemstede. Uiteraard mogen daar de posters niet ontbreken. In opdracht van Winkelcentrum Heemstede (WCH) Van Assema Grafimedia produceerde 30 A0-posters en 50 A3-posters.

Voor DSO Alkmaar heeft Van Assema Grafimedia grote vlaggen voor aan een vlaggenmast geproduceerd.

Volkstuinenvereniging De Groenendaeler heeft Van Assema Grafimedia haar periodiek voor december weer geproduceerd.

De kerstkaart voor Kerk Zonder Grenzen is door Van Assema Grafimedia geproduceerd.

In opdracht van Graficard heeft Van Assema Grafimedia 30 roll up banners, visitekaartjes en 8 vlaggen geproduceerd.

November

In het kader van de Serious Request actie en het Glazen Huis in Haarlem, hebben wij voor Ajewe Sports in Heemstede en voor de Antoniusschool in Aerdenhout posters gemaakt ter promotie van deze actie.

Voor onze klant EVOKE hebben wijn 2 roll up banners vervaardigd voor Flontijn slagerij uit Amsterdam.

In opdracht van Breeman Installatietechniek hebben wij 3 canvasdoeken vervaardigd.

Voor Brasserie De Baas uit Heemstede heeft Van Assema Grafimedia speciale Kerstmenukaartjes vervaardigd.

Oktober

Voor Trendiy maakten we deze maand onder anderen deze banners/borden.

De Hockeyclub AH/BC kan zijn vitrine voorzien van nieuwe borden met daarop de heren 1 en dames 1 van dit seizoen. Ook het nieuwe erelid bord gaat vast een mooi plekje krijgen.

Theatergroep Horizon speelde dit jaar de musical Tommy in de Vest in Alkmaar. Naast alle reclame-uitingen maakten wij ook hun programmaboekje. We ontvingen hiervoor complimenten en zijn blij dat alles naar tevredenheid was.

In Amsterdam kunnen klanten bij Brasserie de Joffers weer van een nieuwe menukaart kiezen.

WCH maakt zich op voor de intocht van Sint en Piet. Dit kondigen zij aan middels de door ons vervaardigde magneetplaten en zeildoek-banners.

De Heemstede Loop was ook dit jaar weer een groot succes. Dat lag niet alleen aan het mooie weer en de uitstekende organisatie. Ook de door ons gemaakte rollup banners, posters en doeken mochten er zijn.

Deze maand is de herfsteditie van het Tiltenberg Magazine weer vervaardigd. Wij zijn trots op het resultaat.

Het seizoen is weer begonnen bij Hockeyclub Rood-Wit in Aerdenhout. Daar horen natuurlijk ook nieuwe selectiedoeken van Heren 1 en Dames 1 bij alsook nieuwe borden en meshdoeken van de sponsoren. We hebben ze met plezier gemaakt!

Doeken voor Chocolaterie Van Dam zodat de marktkraam ‘aangekleed’ kan worden.

September

Voor de jaarlijkse Duurzaamheidsdag op 10 oktober heeft de Gemeente Heemstede de A0-posters voor in de borden langs de weg en de A3-posters voor in de winkels, laten opmaken en vervaardigen door Van Assema Grafimedia.

Als mede-sponsor zijn de selectieboekjes (Dames-1 en Heren-1) van Hockeyvereniging Rood-Wit uit Aerdenhout geproduceerd door Van Assema Grafimedia.

Voor het mode-event op 29 september jl. heeft de winkeliersvereniging WCH 30 posters op A0 formaat laten afdrukken bij Van Assema Grafimedia.

Stichting Oude Kerk heeft een donateursmailing bestaande uit een flyer, brief en verzendenvelop, laten vervaardigen bij Van Assema Grafimedia.

Op zondag 26 oktober 2014 gaat de Heemstede Loop weer van start. Voor dit evenement heeft Van Assema Grafimedia 4 roll up banner systemen, 4 spandoeken en A1 en A3 posters vervaardigd.

Voor XPO Unlimited heeft Van Assema Grafimedia diverse visuals en signing vervaardigd ten behoeve van de IBC 2014. Zo hing er een ‘hanging sign’ boven de GatesAir-stand en een gehele wand van de Imagine-stand besloeg een textieldoek van 15×3 meter. Een prachtig gezicht. In deze portfolio treft u een aantal foto’s aan van de beursstands.

Augustus

Van Harlingen Grondwater uit Vogelenzang heeft naast de visitekaartjes, enveloppen ook haar bedrijfsfolder laten verzorgen door Van Assema Grafimedia.

Breeman Haarlem heeft haar bedrijfsfolder bij Van Assema Grafimedia laten drukken en afwerken.

Voor Hockeyclub Rood-Wit uit Aerdenhout heeft Van Assema Grafimedia in totaal 16 veldborden voorzien van nieuwe sponsorreclame. Polymeervinyl en een lamineerlaag beschermen deze borden tegen de weersinvloeden en de harde speelballen van de heren en dames van de vereniging.

Voor zaalsportvereniging GSV-Heemstede heeft Van Assema Grafimedia het drukken van de 3-luik promotiefolder verzorgd.

Voor de Jaarmarkt in Bloemendaal heeft Van Assema Grafimedia posters mogen vervaardigen.

Voor ATOM retail heeft Van Assema Grafimedia 2 soorten productflyers mogen vervaardigen.

Naast het normale drukwerk voor de Cementbouw-vestigingen, heeft Van Assema Grafimedia speciale Veiligheid en Gezondheid folders en posters mogen vervaardigen.

Tennisclub De Zes Wielen uit Alkmaar heeft aan Van Assema Grafimedia de opdracht gegeven voor het vervaardigen van een doek ter promotie van een tennistoernooi.

De Gemeente Heemstede heeft voor de nieuwe inwoners een fietsroute gemaakt. Om het geheel een mooie uitstraling te geven, kreeg Van Assema Grafimedia de opdracht om het omslag te ontwerpen en te drukken.

Voor de Gemeente Heemstede heeft Van Assema Grafimedia diverse rollup banners mogen ontwerpen en produceren.

In opdracht van AVM productions heeft Van Assema Grafimedia de folder en enveloppen gedrukt voor een B-to-B mailing.

Net als de vorige edities van de Nieuwsbrief mocht Van Assema Grafimedia ook deze 100ste editie vervaardigen voor de B.O.I.W. (Bond voor Oud Illegale Werkers).

Naast de posters, flyers van de theatervoorstelling ‘Tommy’ heeft Van Assema ook de toegangskaarten mogen vervaardigen voor Theatergroep Horizon.

Voor de Hi-Tec Store Alkmaar heeft Van Assema Grafimedia een 5 meter breed gevelbord mogen vervaardigen.

Een strippenkaart voorzien van opvolgende nummering? Dat behoort ook tot de specialistische activiteiten van Van Assema Grafimedia.

Voor Trendiy Raamdecoratie heeft Van Assema Grafimedia borden vervaardigd.

Tennisclub Alkmaar bestaat dit jaar 40 jaar. Om daar een extra feestelijk tintje aan te geven, werd aan Van Assema Grafimedia gevraagd om een aantal vlaggen te ontwerpen en te maken.

NCMO (Nederlandse Credit Management Organisatie) wilde een ansichtkaart verzenden vanwege de zomervakantie. Van Assema Grafimedia heeft dat kunnen realiseren.

Voor uiteenlopende vormen van geboortekaarten en bedrukkingen, gaan mensen naar Van Assema Grafimedia.

Juli

Reddingsbrigade Heemstede heeft bij Van Assema Grafimedia een tweetal beachvlaggen aangevraagd. Door de oranje kleur vallen ze goed op!

Voor makelaarsbedrijf Open Makelaars heeft Van Assema Grafimedia enkele verkoopborden vervaardigd.

Voor tennisvereniging Sint Pancras heeft Van Assema Grafimedia voor het Rabobank Beverkoogtoernooi 2014 enkele roll up banners vervaardigd.

De periodiek van Vespa Scooterclub Nederland wordt al geruime tijd door Van Assema Grafimedia gedrukt. Voor een speciale als bijlage zijnde Vespa-actie-folder, heeft Van Assema Grafimedia deze ontworpen en geproduceerd.

Om nog meer aandacht te vragen voor haar nieuwe productie ‘The Who’s Tommy’ van Theatergroep Horizon Musicalproducties, heeft Van Assema Grafimedia 100 posters op A0-formaat vervaardigd. Ook heeft Van Assema Grafimedia enveloppen gedrukt.

Voor Hi-Tec Sports heeft Van Assema Grafimedia divers print- en drukwerk verzorgd. Waaronder A5-leaflets, opmaak van dagbladadvertenties, visuals en productposters voor de 4-Daagse van Nijmegen.

Geboortekaartjes maakt Van Assema Grafimedia in diverse formaten, zoals deze; een full colour, in harmonicavouw gevouwen kaartje. Een uniek en kleurig geboortekaartje.

Juni

Voor het feit dat de Winkelstraat Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede de verkiezing ‘Leukste winkelstraat van Nederland’ gewonnen heeft, heeft de winkeliersvereniging WCH de opdracht gegeven aan Van Assema Grafimedia voor het vervaardigen van 81 lantaarnpaalbanieren. Deze zijn opgehangen aan de lantaarnpalen aan de Binnenweg en Raadhuisstraat.

Voor Winkelcentrum Heemstede heeft Van Assema Grafimedia een couponboekje vervaardigd met aantrekkelijke kortingscoupons van winkels in de Raadhuisstraat en Binnenweg.

Mei

Voor haar nieuwe productie ‘The Who’s Tommy’ van Theatergroep Horizon Musicalproducties, heeft Van Assema Grafimedia flyers gedrukt en beachvlaggen vervaardigd.

Stichting Podia Heemstede heeft voor het komende theaterseizoen 2014-2015 haar jaarlijkse programmaboekje door Van Assema Grafimedia laten verzorgen. Ook het programmaoverzicht en briefpapier zijn door Van Assema Grafimedia verzorgd. Gelijk aan de programmering voor dit theaterseizoen, ziet ook dit programmaboekje er schitterend uit.

April

Het midden- en kleinbedrijf weet Van Assema Grafimedia te vinden voor het laten produceren van hun briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Zo ook Timmer- en Bouwbedrijf Rusman uit Heemstede. Van Assema Grafimedia heeft voor hen briefpapier en visitekaartjes vervaardigd.

Maart

Stichting CASCA uit Heemstede heeft al haar nieuwe huisstyle drukwerk en communicatie-uitingen ondergebracht bij van Assema Grafimedia. Naast het gebruikelijke drukwerk mogen wij ook de folders, brochures, roll up banners, posters en overige reclame-uitingen vervaardigen.

In opdracht van XPO Unlimited Europe, heeft van Assema Grafimedia, de signing verzorgd voor de beursstand in Frankfurt van luidsprekerfabrikant Renkus-Heinz. Verder is led-techniek toegepast voor de belichting van de letters en is er gebruik gemaakt van contour gesneden logo’s.

Februari/Maart

De Gemeente Heemstede heeft voor het opmaken en drukken van haar Verkiezingskrant 2014 gekozen voor van Assema Grafimedia. Daaropvolgend hebben enkele jongeren van het Hageveld College in Heemstede voor hun Maatschappelijke Stage een verkiezingskrant voor en door jongeren samengesteld. Het opmaken en drukken is verzorgd door van Assema Grafimedia in samenwerking met gemeente Heemstede. Naast een hard-copy productie zijn er ook een 2-tal digitale producties door van Assema Grafimedia verzorgd.

Januari

I.K. Lunch & Diner in Amsterdam klopte bij ons aan voor het snel kunnen vervaardigen en aanbrengen van o.a. een gevelbord en winkelruitbeplakking, aan de winkel aan de Zeilstraat 39-41 te Amsterdam.

Op 31 januari jl. werd bekend dat de ‘Raadhuisstraat & Binnenweg’ als winnaar is gekozen door het winkelend publiek tot ‘Leukste winkelstraat van Nederland’! Wij hebben via diverse uitingen meegewerkt aan dit succes!

Voor XPO Unlimited hebben wij werkzaamheden mogen verrichten voor een beurs in Amerika.